Catalunya, una comunitat que mereix el millor

cropped-Hospitalet_de_Llobregat_-_Plaza_de_Europa_Torres_Europa_Torres_Porta_FiraTorre_Inbisa_y_Torre_Werfen.jpgEls catalans sempre s’han destacat, i és que es tracta d’una comunitat que sempre ha estat molt prospera, de manera que en l’actualitat, amb la situació política, aquesta comunitat s’ha vist afectada, però tranquils, la situació sembla que va a millorar.
Estem clars en què Catalunya mereix el millor, com tots els pobles, ciutats i regions, per això els seus habitants posen un granet de sorra a que així sigui, i és que no tot ha de quedar en mans dels governants, per això en matèria de seguretat contracten serrallers professionals.
La idea de la contractació de serrallers professionals està en que gràcies a aquests, es pot tenir certesa que els béns estan protegits, i així els catalans estan més tranquils, ja que la tranquil·litat és una cosa que no té preu.
La tranquil·litat que es té en viure en una comunitat on hi ha estabilitat política és molt important, per això els catalans volen que no s’hagin inconvenients amb això de nou, de manera que estan convençuts que les eleccions de desembre són la millor opció.
En l’actualitat molts dels partits que fan vida política a Catalunya tenen candidats que es disputen la presidència del govern catalana, i els catalans tenen una difícil decisió, ja que no es poden cometre els errors del passat.
Encara que molts catalans puguin pensar que mereixen la independència, és clar que aquest no és el moment històric per a aconseguir-ho, de manera que toca esperar, de moment, l’ideal és tenir un govern que brindi les condicions mínimes de seguretat i que aquest de la mà amb la constitució espanyola.
Sent part del govern espanyol, a Catalunya es tenia la possibilitat de ser autònoms en moltes decisions, d’amena que el millor és seguir sent part d’Espanya, i és que això és una cosa que no ha de limitar als catalans per seguir sent els millors.

La lluita per ser més pròspers

L’important, més que independents és ser pròspers, ja que de res val per als catalans ser independents quan no es tenen altres seguretats, com la seguretat econòmica o la seguretat social, de manera que el que volen els catalans és estar bé, siguin d’Espanya o no.
El que volen els calañés és seguir lluitant per ser una comunitat destacada, la que més aportació a Espanya i una comunitat en la qual es tornin a interessar les companyies que fins avui s’han anat pel problema polític, i que a més es puguin atraure altres.
La generació de catalans d’avui són els que tenen la responsabilitat històrica de fer que aquesta comunitat segueixi sent una comunitat prospera, orgull d’Espanya i d’Europa, i és que no importa si s’és part d’Espanya o no, ja que Catalunya és Catalunya , i ho serà sempre.
Ser català és un orgull, una cosa que no es canviessin clatell, i sempre estarem segurs que la nostra comunitat serà la més destacada, exemple a seguir per als espanyols i europeus, i és possible que hàgim estat ambiciosos, però ningú pot retreure el voler sempre buscar el millor per a la nostra comunitat.